Thursday, June 12, 2008

TIDAK CUKUP MAHAU MENDIRIKAN MASJID???

BOSAN DENGAN KENAIKKAN HARGA BARANG , TETAPI GAJI TIDAK NAIK JUGA!!!!!!!!!!MACAM MANA NI???

KAMI CUBA MEMBANTU ANDA DALAM MENYELESAIKAN SITUASI DI ATAS BAGI MENEMPUH KOS SARA HIDUP YANG SEMAKIN MEMBEBANKAN DARI HARI KE HARI…

MEMPERKENALKAN ……..

“home based typist atau memproses data pengiklanan"
Anda sebagai “Jurutaip Memproses Data Pengiklanan” tidak perlu: -
1. menelefon / menghubungi pelanggan,
2. mengendalikan sampul surat yang banyak,

3. melakukan sebarang tinjauan maklumat (survey),
4. berjumpa sesiapa,
5. dimarahi oleh boss,
6. bekerja ikut waktu pejabat(9.00am - 5.30pm), dan
7. pekerjaan yang salah di sisi undang-undang.


Anda hanya perlu memproses data pengiklanan serta menghantar e-mail dari rumah, pada bila-bila masa, dan akan dibayar serta-merta! Dengan mendaftar sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan anda hanya perlu: -
1. memproses data pengiklanan pelanggan yang dihantar melalui email anda,
2. bekerja dari rumah sendiri, cyber cafe, pejabat, kolej, dll,

3. bila-bila masa (anda yang menetapkan jadual masa anda sendiri),
4. menghantar email.TESTIMONI AHLI BERJAYA
(SILA KLIK UNTUK LEBIH JELAS)
apa kata mereka yang telah berjaya!
1. Nama: Shamshuri Bin Bukhari
"Kerjaya ini benar-benar telah meningkatkan pendapatan saya. Perolehan saya RM700 ke atas dalam masa 2 minggu sahaja. Malah ada kalanya RM260 sehari! Apakah rahsia saya? Saya mengikuti segala panduan dan latihan yang diberikan oleh pihak pengendali. Caranya adalah rajin dan usaha yang berterusan setiap hari mengikut panduan serta motivasi yang diberikan dalam pakej bonus."

2.Nama: Natriah Binti Norlin
"Dengan hanya modal RM20 saya berjaya memperolehi pendapatan sekurang-kurangnya RM20 setiap hari."


Syarat-syarat pemohon
Walaupun kami tidak mengenakan sebarang syarat akademik sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan, kami hanya mencari individu yang jujur, bermotivasi, bersemangat dan sanggup berkerja kuat untuk menambahkan pendapatan, tetapi dalam keselesaan rumah sendiri dan pada masa yang fleksibel.

Syarat-syarat yang lain adalah: -

1.berumur 16 tahun ke atas,
2.akses kepada internet di rumah (atau pejabat, cyber cafe, kolej, dll),
3. pengetahuan asas komputer (menaip, internet, email, dll),
4. boleh bekerja mengikut arahan / panduan, dan
5.mempunyai email sendiri (yang sah) di YAHOO.COM.

Sama ada bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa (sambilan), ianya adalah terpulang kepada anda untuk menentukannya. Jurutaip Memproses Data Pengiklanan terbuka kepada sesiapapun, pekerja kerajaan, pekerja swasta, penganggur, pelajar, suri rumahtangga, bekas tentera/polis, peniaga, mahupun petani; semuanya adalah digalakkan memohon. Oleh kerana anda akan menerima dan memproses data pengiklanan pelanggan dari seluruh Malaysia dan beberapa buah negara lain, anda boleh menetapkan masa bekerja anda sendiri.
INGAT !!! Jurutaip Memproses Data Pengiklanan bukan merupakan pelan pemasaran atau Multi Level Marketing (MLM). Anda tidak akan dikehendaki mempromosikan produk atau mencari Down-Line, tetapi hanya memproses pengiklanan data pengiklanan pelanggan yang diterima dalam email anda melalui sistem yang unik ini.

Bayaran Pendaftaran
Pihak kami hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM20 semata-mata, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau fee tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos perlantikan / pendaftaran dan bahan-bahan 'Latihan Komprehensif' yang akan dihantar terus ke email anda. Fee sekali seumur hidup ini juga adalah untuk khidmat bantuan / pertanyaan dan pemantauan prestasi. Tiada perniagaan yang mampu memberikan kos perkhidmatan, overhead, bahan latihan, serta masa yang berharga secara percuma. Di samping itu, fee yang dikenakan ini juga bertujuan untuk menyakinkan kami bahawa anda betul-betul serius untuk bersama kami.

Cara pembayaran (fee):
1. deposit tunai (CIMB Bank-formerly known as BCB Bank),
2. pembayaran elektronik
3. bank transfer

Bayar kepada : MOHD HUZAIRY BIN MOHD BUANG.

1. MAYBANK (151575036863) ATAU
2. CIMB BANK (01150074089528)


Kos penghantaran adalah percuma! Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda 24-48 jam selepas pembayaran diterima dan pendaftaran diproses..

Selepas membuat bayaran, emailkan nama penuh anda serta bersama salah satu dari bukti pembayaran yang berikut: -
1. slip bank-in, atau
2. ATM transfer slip, atau
3. slip transfer PBebank/ Maybank2u
kepada E-MAIL : huzays_8610@yahoo.com

Sila nyatakan butir-butir maklumat pembayaran (PENTING!!)
  1. nama bank:
  2. tarikh:
  3. masa :
  4. no.transaksi :
Untuk cara pembayaran 1 & 2, sila scan slip tersebut dan hantar bersama-sama maklumat pembayaran . dan untuk bukti pembayaran 3, sila tekan 'Shift + Print Screen' di keybord pc atau laptop anda kemudian paste ke dalam Microsoft Word. Attachedkan salah satu bukti pembayaran ke dalam email anda dan hantar kepada E-mail:

huzays_8610@yahoo.com


BERTINDAKLAH SEGERA!!! Jadilah antara yang terawal, dan mulakan usaha untuk menambahkan lagi pendapatan anda pada hari ini juga.*NOTE: sekiranya dalam masa 24 -48 jam kami tidak membalas selepas anda membuat pembayaran berkemungkinan pada ketika itu kami kami mengalami ganguan internet. Walaubagaimanpun kami sedaya upaya menghantar maklumat yang diperlukan secepat mungkin.untuk pergi ke link perniagaan lain sila klik banner ini
BazaarLot.Com - Malaysia Online Marketing And Advertising Lots (Collaboration Services No : NS0042327-M)

Yang benar
MOHD HUZAIRY